El Filial deixa escapar dos punts en el tram final

En un partit marcat totalment marcat per la pluja, el Filial va veure com se li escapaven dos punts contra la Pobla de Segur per culpa de dos gols a les acaballes. Els tricolors s'havien avançat en el marcador gràcies a dues dianes de Miki del Castillo abans del descans, però dos accions puntuals en el tram final van fer volar el triomf del Principat. Tot i això, l'empat és un resultat prou just vist el desenvolupament del matx.

Pluja i més pluja

Tot i les condicions meteorològiques que dificultaven la feina dels 22 futbolistes sobre el terreny de joc, els pallaresos van fer-se amb el control de la possessió davant un Andorra que esperava ben plantat al darrere la seva oportunitat. Tot i això, els primers minuts van ser de patiment tricolor, amb una Pobla que va collar de valent amb un parell d'oportunitats clares i un gol anul·lat per fora de joc.

Però els nois de Figo van saber resistir bé i van esperar la seva oportunitat per colpejar en ràpides transicions. Agustín i Fran començaven a ser una bona alternativa per castigar els visitants amb passades a l'espai, però l'1-0 va arribar després d'una bona internada de Miki del Castillo que va obrir la llauna al minut 32. El gol va donar ales a l'Andorra B, que va veure reforçada la seva idea i va ampliar l'avantatge abans del descans. I és que en una altra jugada de Miki i després d'un parell de rebots, el migcampista va anotar el seu segon gol i el 2-0 amb el qual es va arribar al descans.

L'avantatge va donar força al Filial, que a la represa va sortir amb una altra clara, molt més dominador. Així, els tricolors tenien el duel força controlat i van gaudir d'alguna ocasió clara d'Agustín i Miki per sentenciar. Però la pluja va tornar a aparèixer amb força i això va provocar que el partit es tornés a descontrolar. I en aquest context, la Pobla va saber jugar millor les seves cartes i tancar el seu rival prop de la seva àrea per aprofitar dues accions mal defensades per empatar el partit en tres minuts fatídics.